Kati on toiminut ammattijuontajana vuodesta 2008 ja hän on kokenut ja luotettava juontaja, joka ottaa myös arvokkaammat tilaisuudet varmoihin käsiin.

Katin vahvuuksia juontajana ovat miellyttävä ääni, tilannetajuisuus sekä varma esiintyminen. Tapahtumiin asiakas saa Katista aina iloisen, aidon ja lämminhenkisen juontajan, joka välittää tapahtumaan rentoa ilmapiiriä ja ottaa vastuulleen aikataulusta ja ohjelmasta huolehtimisen. 

Kati on vuosien varrella juontanut niin kauppakeskuskampanjoita, muotitapahtumia, festivaaleja, perhetapahtumia kuin gaalailtojakin. Kun kaipaat tapahtumaasi varmaotteista juontajaa, ole yhteydessä! 

Maikki Media Oy on Katin ja Tuuli-Elinan yhteinen yritys, joka välittää juontajia ja uudenajan ohjelmallisia juontokonsepteja erilaisiin live- ja stream-tapahtumiin. Voit tutustua palveluihin tarkemmin maikki.fi.

Kati toimii juontajan työn lisäksi myös esiintymisen valmentajana. Esiintymiskoulutukset Kati pitää yhdessä Tuuli-Elinan kanssa ja kaksikkoa onkin tituleerattu ”Suomen kuplivimmaksi kouluttajapariksi”. Se, että tekee työkseen sitä, mistä kouluttaa, antaa jo itsessään mainion lähtökohdan koulutuksille. Esiintymiskoulukset räätälöidään tilaajaan tarpeeseen ja koulutuksissa käydään läpi mm. esiintymisjännitystä, maneerien taklaamista, mikrofoniin puhumista, kameralle esiintymistä, ulkoisen olemuksen vaikutusta sekä vakuuttavan ensivaikutelman antamista. Asian lisäksi koulutuksessa edetään iloisella ja rennolla meinigillä, kannustavassa ilmapiirissä, jossa jokainen uskaltaa hioa omia taitojaan. Lisätietoa esiintymiskoulutuksista löydät täältä: https://www.maikkimedia.fi.  

Kati ja Tuuli-Elina ovat myös keväällä 2021 ilmestyneen ”Juontamisen oppikirjan” kirjoittajia. 

Asiakkaan sanoin:

”Kati Vasell on toiminut luottojuontajanamme lukuisissa tapahtumissamme ja konserteissame.  Voimme lämpimästi suositella Katia kaikenlaisiin juontohommiin. Katin aurinkoinen olemus, kaikki hoituu -asenne ja vahva puhealan ammattitaito ovat kullanarvoisia hektisessä tapahtumantuotannossa, jossa asiat voivat muuttua aivan viime hetkelle asti. Vaikka Särkänniemellä on vuosikymmenten kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä ja tapahtumapaikkana toimimisesta, nosti ulkopuolisen juontajan käyttäminen tilaisuudet sille kuuluisalle nextille levelille. Kiitos Kati!”

– Elsa Vähänen, sisällöntuottaja, Särkänniemi

 Kati on toiminut juontajana lähivuosina mm. seuraavissa tapahtumissa:

– Särkänniemen kesän 2022 tapahtumat
– Innovation Home Kamppi Grand Opening
– 
Vaikuttava etäviestintä -stream juonto, Business Tampere
– Buustia Yrittäjänaisten bisnekseen, Suomen Yrittäjänaiset
– Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät Turun Messukeskuksessa
– Pirkanmaan Yrittäjien kevätkaronkka Tampereen Tähtiareenalla

– Kuohuvat hinnat -kampanja, Koskikeskus Tampere
– Hintasirkus -kampanja, Forum Helsinki
– Lifestyle -tapahtuma, Pasaatin kauppakeskus Kotkassa ja Lundi Porvoossa
– Black Friday -tapahtuma, Koskikeskus Tampere
– Joulun avaus, Tampere ja Valkeakoski
– Muotipäivät, Sokos Tampere

Lisäksi lukuisia yksityistilaisuuksien juontoja. Katin ammattitaitoon ovat vuosien varrella luottaneet mm. DNA, Vianor, YIT, Westas, Akun tehdas, Suomen Tapahtumatuotanto, EBA Events / EBArena Oy, Pirkanmaan Yrittäjät, Sisters Inc., InSitu, Sceneve, Aamulehti, Häämessut, Sokos Lahti, Ideapark Seinäjoki sekä Carlson.