Kati Vasell.

Yrittäjä-äiti, yrittäjien ja perheiden asialla.

 

Moi,

olen Kati, 34-vuotias paljasjalkainen tamperelainen.

Olen herännyt edunvalvonnan tärkeyteen lasteni myötä. Minulla on halu vaikuttaa asioihin, tartun tuumasta toimeen ja uskallan sanoa mielipiteeni.

Olen Suomen Yrittäjänaisten hallituksessa sekä Tampereen Seudun Yrittäjänaisten varapuheenjohtaja. Lisäksi olen Suomen Yrittäjien ja Mothers in Business -järjestön jäsen.

Minulle tärkeä arvo on tasa-arvo. Jokaisen tilanne on ainutlaatuinen ja kunnan tulisi huomioida ihmiset ihmisinä. Itselleni tärkeitä asioita ovat erilaisten perheiden sekä yrittäjien tukeminen ja huomioiminen päätöksenteossa.

Kuten kokoomuksen puolueohjelmassa sanotaan, tuen seuraavia asioita:

  • Kyllä uusille ajatuksille ja investoinneille. Kyllä yrittäjyydelle, uusille työpaikoille ja niiden mukanaan tuomalle elinvoimalle.
  • Kunnan elinvoima ei synny keskushallinnossa, vaan se lähtee paikallisista yrityksistä ja yhdistyksistä – ihmisten omasta tekemisestä.
  • Kunnan ei tarvitse vain seurata sivusta, miten yrityksillä menee. Se voi tekemisillään vaikuttaa siihen, että yritykset menestyvät. Me haluamme, että kun kunta tekee päätöksiä, aina arvioidaan päätöksen vaikutukset yrittäjille. ja kun kunta tarjoaa palveluja, sen on kuunneltava yrityksiä: jos yritys pystyy osoittamaan, että se voi tuottaa kunnan järjestämän palvelun laadukkaammin tai edullisemmin, palvelun tuotanto on avattava kilpailulle.
  • Haluamme lisää koulua kouluihin. Se ei tarkoita paluuta menneisyyteen, vaan sen vahvistamista, mikä kouluissa on hyvää. Kyse on aivan perusasioista: lisää aikaa eli oppitunteja, arvostusta nauttivia ammattilaisia ja oppivampia oppilaita sekä koulua, jossa kenenkään ei tarvitse pelätä. Vaadimme, että koulutilat ovat terveitä ja turvallisia.
  • Uskomme vahvasti siihen, että pohja osaamiselle rakennetaan jo lapsuudessa. Lasten osallistuminen varhaiskasvatukseen on syytä saada pohjoismaiselle tasolle. On helpompi vahvistaa taitoja lapsena kuin korjata puutteita aikuisena.

Lue lisää kokoomuksen puolueohjelmasta täältä.

 

Lähellä sydäntäni ovat ura ja perhe ja niiden asioiden puolesta puhuminen.

Minä olen uran ja lähivanhemmuuden sujuvasti yhdistävä sanavalmis pienyrittäjä, jolla on rohkeus tarttua asiohin.

Minulla on 5- ja 6-vuotiaat lapset ja asun heidän kanssa Länsi-Tampereella.

Toimin yrittäjänä, juontajana ja esiintymisen valmentajana yrityksessä Maikki Media Oy. Lisäksi Toimiva tyyli tarjoaa stylistin palveluita ja apua pukeutumisen haasteisiin.

 

Haluan toimia äänenä ruuhkavuosia eläville äideille, monimuotoisille perheille sekä pienyrittäjille. Tärkeää minulle ovat lapsiperheiden asiat ja kannustava ympäristö yrittämiselle. Kunnan tulisi taata turvalliset ja laadukkaat monimuotoisten perheiden saatavilla olevat varhaiskasvatus- ja lapsiperhepalvelut. Lisäksi yrittäjyyskasvatus tulee olla osana lasten ja nuorten arkea ja kunnan pitää tarjota suotuisa ympäristö yrittämiselle.

 

Minulla on paljon kokemusta siitä, ettei arki ole aina yhteiskunnan määrittämää 8-16 elämää vaan jokaisen perheen tilanteet vaihtelevat. Minulla on aito halu vaikuttaa siihen, että monimuotoiset perheet sekä pienyrittäjät otetaan huomioon päätöksen teossa.

 

Olethan rohkeasti minuun yhteydessä!

FB: kativasell2021 (kuntavaalisivu)

kati.vasell@gmail.com

p. 040 7569720