Kati Vasell on yksi Suomen johtavista stylisteistä ja värien tuntemus on hänen erikoisosaamisensa. 

Katilla on uskomaton silmä luoda jokaiselle juuri hänelle ominainen tyyli; persoonaan, oikeisiin väreihin ja vartalomalliin nojaten. Kati ei niinkään seuraa muotivirtauksia, vaan rakentaa jokaiselle sopivan oman Toimivan tyylin kuunnellen ja keskustellen asiakkaan kanssa. 

Kati on empaattinen ja kannustava, hänen luokseen on helppo tulla. Kati on toiminut stylistinä kymmenen vuotta ja hän osaa luoda asiakkaan kanssa rennon tunnelman, missä on turvallista jutella elämästä ja omista epävarmuuksistaan. 

Tyylin luominen ei ole taikatemppujen tekemistä vaan muutaman lainalaisuuden ymmärtämällä asiakas saa myös itsevarmuutta lähteä rakentemaan itselleen uutta, sopivaa Toimivaa tyyliä.Katin palveluihin kuuluu mm. BC-värianalyysi, vartalon tyypitys sekä Personal shopper -palvelu. Katin vastaanotto on Tampereella. Lisätietoa palveluista sekä hinnat löydät Toimivan tyylin nettisivuilta.

Kati pitää myös pukeutumisen koulutuksia ryhmille sekä ammattilaisille. Kati on vuosien varrella kouluttanut niin tyky-päivissä, naisten illoissa sekä alan ammattilaisia, esim. vaatemyyjiä ja optikkoja. 

Ota @toimivatyyli seurantaan myös Facebookissa sekä Instagramissa.

Ota ammattilainen apuun ja ulkoista pukeutumisen haasteet ammattilaisen käsiin.  

Katin palveluihin on vuosien varrella luottanut mm. 

Myyjien koulutus: 
– Optikko Heiniö
– Silmäasema
– VILA Tampere ja Jyväskylä

Toimiva tyyli -näytökset:
– Kauppakeskus Pasaati, Kotka
– Kauppakeskus Tawast, Jyväskylä
– Kauppakeskus Goodman, Hämeenlinna (Stailausbattle)
– Tommy Hilfiger konseptimyymälä, Ideapark (Asiakkaiden stailaus)

Pukeutumiskoulutukset ryhmille:
– Pankkiiriliike Alexandria
– Tammerkosken Nuorkauppakamari
– Mothers in Business MiB ry, Tampere
– erilaiset yksityiset kokoonpanot

Sekä lukuiset yksityisasiakkaat. 

”Työskentelen muodin ja vaatetusteollisuuden parissa ja ihmettelen miksen ole aikaisemmin jo ollut värianalyysisssä! Kati teki minulle loppukesästä värianalyysin ja olin todella ihastunut sekä Katiin että tuloksiin ! Olin intuitiiviseti valinnut joitakin omista väreistäni itsekin mutta osaa väreistä en olisi rohjennut ilman värianalyysia käyttää ! Ihoni hehkuu ja voin nyt tuoda parhaat puoleni esiin. Kukapa ei haluaisi näyttää aina huolitellulta ja hyvältä, olla parhaimmillaan ! Minulle oli yllätys kuinka huonosti musta väri todellakin sopii minulle (ja suurimmalle osalle ihmisistä !). Nyt käsilaukussani on aina pieni ja kätevä värikartta omista väreistäni. En osta yhtään vaatetta ilman sitä ! Myös osa meikeistä meni uusiksi. Oikean värinen huulipuna ja poskipuna ovat todellakin investoinnin arvoisia. Kiitos Kati !”
– Suvi Siivi

”Väri- ja vartaloanalyysista sain apuja ja uskonvahvistusta valita jatkossa paremmin itselleni sopivia vaatteita. En ole koskaan ollut innokas vaatekaupoissa kiertelijä, joten stylistin kanssa shoppailulla sain heti alkuun hankittua useamman mieluisan ja hyvännäköisen vaatteen toteuttamaan uutta tyyliä. Niitä on helppo yhdistellä toisiinsa. Mikä arjen helpotus!”
– Asiakas, kunnallisvaltuutettu