Vaikuttaja, puhuja #sinkkuäiti

Tutustu Katin Instagram -sivuun.   

Kati jakaa IG:ssä sekä blogissaan ”Sanoinko sen ääneen” elämäänsä aidosti ilman suodattimia. Lisäksi Katilla on TikTokissa sinkkuhuumoriin perustuva kanava. 

Blogikirjoitukset ja some-postaukset käsittelevät itsetuntoa, omaa minäkuvaa, elämän kokemusta, sinkkuäitiyttä, rohkeutta elää omannäköistä elämää, nautintoa, lapsiarkea, yrittäjyyttä, terapian tärkeyttä, nukkumista, rakkautta, kirjan kirjoittamista, kuntoprojektia – siis kaikkea elämään kuuluvaa.

Sinkkuäitiys onkin tämän hetken trendaava aihe ja Katin tarina nostettiin esiin mm. Iltalehdessä marraskuussa 2022.  Katin pitää aiheesta puheenvuoroja otsikolla ”Sinkkuäitiyden monet sävyt”, joissa käydään läpi niin vaikeita tunteita kun sinkkuuden huippuhetkiä.
Tämän sivun kuvat, Iltalehti / Pasi Liesmaa 2022.

Katille tärkeitä arvoja ja asioita ovat mm. tasa-arvo, (nais)yrittäjien asioiden edistäminen, ruuhkavuosissa selviäminen, oman näköinen elämä, huumori, seksuaalisuus ja avoimuus. 

Kati tekee myös vaikuttajamarkkinointia kotimaisten yritysten kanssa. Hän tukee vain sellaisia tuotteita ja palveluita, jotka resonoivat ja omaavat samoja arvoja. 

Kati on tehnyt yhteistyötä mm.
Back on Track Finlandin kanssa. Kati teki heille mm. IG-videon, jossa opastettiin huivin sidonnassa ja kerrottiin heidän ihanista lämpöisistä huiveista. Videon pääset katsomaan tästä. Kati jakoi videon kahdella omalla IG-kanavallaan ja lisäksi asiakas sai videon myös omaan käyttöönsä.
Kekäleen Tampereen myymälän kanssa Kati esitteli upeita asukokonaisuuksia sekä IG:ssä kahdella kanavalla että myös Toimivan tyylin nettisivuilla blogin muodossa
Piece Of Jeans oli Katin ensimmäisiä yhteistyökumppaneita. Upeat ekologiset tilkkufarkut oli niin ikään esille Katin molemmissa IG-kanavissa, sekä henkilökohtaisella kanavalla että Toimiva tyylin -sivulla. 

Katilla on tällä hetkellä reilu 1200 IG-seuraajaa.
Pääasialliset seuraajat ovat naisia, 30+ vuotiaita perheellisiä, ruuhkavuosia eläviä suomalaisia, joiden on myös helppo samaistua Katin stooreihin ja elämään. Kati jakaa elämäänsä avoimesti somessa ja toivoo, että pystyisi rohkaisemaan ja kannustamaan naisia elämään heille oman näköistä ja omien arvojen mukaista elämää.  

Ollaan yhteydessä!